9, 10 en 11/5 maandag terug open
opwarm en bereidingsadviezen
GUSTO DE YAYA
Een nieuw barbecue seizoen vraagt ook om een nieuw aperitief. kijk op www.gustodeyaya.be en ontdek de nieuwe smaak!
Erkend ambachtsman
De overheid economie heeft ons officieel erkend als ambachtsman!
Daar liep ik dan, maandagmorgen in Brussel over de Koning Albert II laan te zoeken in welk gebouw ik moest zijn. Na wat vragen toch het juiste gebouw gevonden.
Moest op tijd zijn want er zat een commisie te wachten om mij te beoordelen of ik wel een “echte” slager was. gewapend met een zak vol lekkere zelfgemaakte “Brasvarken charcuterie” ging ik naar binnen.
♕♕♕ Onze bekroonde charcuterie ! ♕♕♕
Afgelopen weekeinde vond de gerenommeerde vakbeurs voor slagers ‘Meat expo’ plaats. Deze word maar om de 3 jaar georganiseerd waar alle slagers en mensen die met vlees werken naar toe komen. Hier vindt ook een strenge onafhankelijke keuring plaats gedaan door een vakjury.
Al de inzendingen zijn bekroond met goud, zilver of brons. Onze eigen ambachtelijke producten wordt gemaakt van ‘Brasvarken‘, ‘Boerderijkip’ en ons ‘Witblauw’ uit Kieldrecht, dit staat aan de basis van het kwaliteitsproduct!
Gezouten filet – ‘Goud’, Boerenpate – ‘Goud’, Pastrami – ‘Goud’, Filet d ‘anvers- ‘Goud’, Bourgondische gekookte hesp – ‘Zilver’, Boeren rauwe plaatham – ‘Zilver’ , Ardeens gebraad – ‘Zilver’, Fricandon – ‘Zilver’, Oma’s gehaktballen – ‘Zilver’ , Kippengrillworst – ‘Zilver’, Gebakken spare ribs – ‘Brons’.
Hoop u snel te verwelkomen in de winkel, en neem dan zeker wat van de “Bekroonde” charcuterie mee.
KIP MET BETER LEVEN!
[pdf-embedder url=”https://noordijk.be/wp-content/uploads/2018/03/Boerderijkip-1-pg.pdf” title=”Boerderijkip 1 pg”]
Heeft u al eens onze Boerderijkip geprobeerd? Niet enkel met ons “Brasvar’ken” uit Nevele en het “Wit-Blauw” rundvlees uit Kieldrecht geven wij een betere kwaliteit vlees maar ook voor kip bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk op www.boerderij-kip.nl voor meer info.
Wat ik altijd al wilde weten over vlees……
DE VERNIEUWDE WINKEL.
Boederijkip in braadzak
[espro-slider id=209]
Kippen van vrije uitloop, Op natuurlijke wijze gevoed! Nu gemakkelijk in braadzak met groenten en kruiden. Leg in ovenschaal 1,5u in de oven 165C. evetueel laatste 20/15 min. de braadzak van boven open knippen. HMMMM dat gaat weer smaken van uw keurslager. grt Mark