Kom langst in onze winkel en ontdek ons ruime assortiment, Alles wordt gemaakt en verpakt onze slagerij te Sint-Gillis-Waas. of krijg je bezoek en ben je opzoek naar een hapje of drankje de keuze is ruim.
Eigen gemaakte charcuterie, salades, traiteur gerechten, dagschotels en vers vlees.
De overheid economie heeft ons officieel erkend als ambachtsman!
Daar liep ik dan, maandagmorgen in Brussel over de Koning Albert II laan te zoeken in welk gebouw ik moest zijn. Na wat vragen toch het juiste gebouw gevonden.
Moest op tijd zijn want er zat een commisie te wachten om mij te beoordelen of ik wel een “echte” slager was. gewapend met een zak vol lekkere zelfgemaakte “Brasvarken charcuterie” ging ik naar binnen.
Afgelopen weekeinde vond de gerenommeerde vakbeurs voor slagers ‘Meat expo’ plaats. Deze word maar om de 3 jaar georganiseerd waar alle slagers en mensen die met vlees werken naar toe komen. Hier vindt ook een strenge onafhankelijke keuring plaats gedaan door een vakjury.
Al de inzendingen zijn bekroond met goud, zilver of brons. Onze eigen ambachtelijke producten wordt gemaakt van ‘Brasvarken‘, ‘Boerderijkip’ en ons ‘Witblauw’ uit Kieldrecht, dit staat aan de basis van het kwaliteitsproduct!
Heeft u al eens onze Boerderijkip geprobeerd? Niet enkel met ons “Brasvar’ken” uit Nevele en het “Wit-Blauw” rundvlees uit Kieldrecht geven wij een betere kwaliteit vlees maar ook voor kip bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk op www.boerderij-kip.nl voor meer info.
Kippen van vrije uitloop, Op natuurlijke wijze gevoed! Nu gemakkelijk in braadzak met groenten en kruiden. Leg in ovenschaal 1,5u in de oven 165C. evetueel laatste 20/15 min. de braadzak van boven open knippen. HMMMM dat gaat weer smaken van uw keurslager. grt Mark
Picanha agnus beef, mooi stukje biefstuk met een mooi laagje vet. Afgekruid met een kruidenboter smaak en grof zeezout. Voor de echte vleesliefhebber! Natuurlijk verkrijgbaar bij ons