Erkend ambachtsman

 

De overheid economie heeft ons officieel erkend als ambachtsman!

Daar liep ik dan, maandagmorgen in Brussel over de Koning Albert II laan te zoeken in welk gebouw ik moest zijn. Na wat vragen toch het juiste gebouw gevonden.

Moest op tijd zijn want er zat een commisie te wachten om mij te beoordelen of ik wel een “echte” slager was. gewapend met een zak vol lekkere zelfgemaakte “Brasvarken charcuterie” ging ik naar binnen.

Daar zaten ze dan, een 8 koppige jury……..

Na een uitleg over het “Brasvarken” ons “Wit-Blauw” rundvlees uit Kieldrecht en hoe wij de charcuterie zelf maken, presenteerde ik ze een schotel met onze paté, rauwe ham, fricandon en droge worsten. Denk dat dit wel de doorslag gegeven hebben.

Met de woorden: Meneer Noordijk, bedankt voor uw komst. U kan morgen de uitslag opzoeken in het ambachtenregister kon ik gaan. Maar ik had er zeker een goed gevoel bij!

Na een woelige nacht met wat onwetendheid krop ik deze morgen direct achter de computer maar niks, nog geen resultaat. Dan maar rond een uur of 10 nog eens proberen, en jawel daar stond ik dan in het register der ambachten!

Bij deze zijn wij officieel erkend “Ambachtsman”

De bekroning van ons vakmanschap, harde werk en eigen gemaakte producten. Uw garantie voor kwaliteit en eerlijke pure producten.

“De FOD Economie kent deze titel toe aan ondernemingen waarbij het authentieke karakter, de handenarbeid en de kennis van ambacht eerst komen”

Kom en ontdek ons ambacht in de winkel.

Tot snel,

Mark