Workshop

Ervaar de pure ambacht en passie van de slager. Maak het mee tijdens een workshop varken versnijden en worst draaien.

Half varken

Programma:


19.00 uur. Ontvangst

Ontvangst met een bordje van ‘Brasvarken tapas’ en een drankje.

19.30 uur. Start

Uitleg over de kweek van ‘Brasvarken’ en daarna het versnijden waarbij de deelnemers ook naar eigen interesse, kunnen en inzicht zelf aan de slag gaat.

Na het versnijden en uitbenen van de vleesdelen gaan we een samenstelling voor gehakt maken, kruiden en draaien.

Maken, draaien van de braadworsten waarna we ze gaan bakken. Omstreeks 22.00 uur sluiten we de avond af onder het genot van een drankje en een broodje met de zelfgemaakte braadworst. En als extra toegift mag je een stuk van de zelf gedraaide worst mee naar huis nemen.

Deze avonden kunnen geboekt worden op dins- of donderdagen. Kosten per persoon bedragen €65.- . Tijdsduur 2,5 á 3 uren. De workshop gaat door vanaf 6 personen.

Bel of mail vrijblijvend voor inlichtingen en/of beschikbaarheid.


2017

Januari:

Dinsdag           17/01

Donderdag    19/01

Februari: